Reconditionare faruri

Reconditionari faruri

Majoritatea masinilor au farurile facute din plastic. Stim cat de importanta este pentru un sofer sa vada foarte bine seara, de aceea, claritatea farurilor este esentiala atunci cand va deplasati cu masina. Cu o lumina foarte puternica a farurilor puteti identifica gropile din asfalt sau alte obiecte nesemnalizate corespunzator pe perioada cat afara este intuneric. Un far foarte clar emite o lumina care va poate salva de la un posibil accident sau puteti evita chiar si pieton care traverseaza printr-un loc nepermis.

Farurile fiind din plastic, in timp se matuiesc. Ele nu vor mai lumina puternic si deplasarea cu masina pe perioada cand afara s-a intunecat se poate transforma dintr-o placere, intr-o calatorie in care daca nu suntem atenti putem face accident. Farurile masinii dumneavoastra pot lumina ca si atunci cand ati cumparat masina, daca va efectuati serviciul de polish faruri.

Folie protectie pentru faruri

Polish Faruri in Timisoara

Procesul de polishare faruri incepe cu degresarea farurilor. Farurile trebuiesc curatate foarte bine de toate impuritatile. Indepartarea lacului este esentiala si se realizeaza cu substante de polishare profesionale. Un polish faruri nu se poate realiza efectiv si durabilm daca nu se folosesc produse certificate si recomandate de catre cei mai buni pe acest segment: 3M.

Dupa polisharea farurilor, noi, Carfashion Design SRL, va recomandam un strat de lac sau o folie de
protectie faruri. Lacul aplicat dupa polisharea farurilor protejeaza suprafata farurilor sau pastreaza claritatea lor pe o perioada indelungata. Folia de protectie faruri va protejeaza si lacul farului aplicat si farul dumneavoastra pe o perioada mai lunga de timp.

De ce sa va cautati faruri atunci cand ele nu mai lumineaza puternic? De ce sa platesc o suma mare de bani pe niste faruri noi? Acum, doar in atelierul nostru din Timisoara, strada Alexandru Macedonski numarul 8, judetul Timis, va asteptam pentru cel mai profesional polish faruri pe care-l realizam in doar 60 de minute. Farurile dumneavoastra vor lumina ca atunci cand ati cumparat masina.