Folie protectie pentru faruri si proiectoare transparenta

In timp farurile capata aspect inestetic, mate, zgariate si afecteaza intensitatea luminilor. Tratamentul aplicat consta in restaurarea farurilor prin indepartarea suprafetei matuite, refacerea claritatii si aplicarea unei folii de protectie. Foliile de protectie faruri LLumar sunt foarte elastice si clare, au durabilitate si rezistenta multa ridicata fata de alte produse similare care se gasesc pe piata.

Cand se aplica?

Daca urmeaza sa achizitionati un autoturism nou este recomandat sa aplicati folia pentru protectia farurilor imediat. Daca amanati si circulati asa o perioada cel mai probabil cand veti dori sa aplicati folia va fi necesar sa polishati farurile mai intai pentru a le reconditiona.

Daca ati cumparat sau urmeaza sa cumparati o masina second hand si aveti farurile deja matuite, zgariate sau ciupite de la criblura va asteptam la atelierul nostru pentru a le reconditiona pentru a le aplica o folie de protectie.

De ce avem nevoie de folie protectie pentru faruri?

Polisharea repetata a farurilor nu este o solutie viabila, cel mai simplu este sa previi decat sa remediezi sau sa repari. Cu folia de protectie pentru faruri previi deteriorarea farurilor si le pastrezi aspectul estetic.

Folie protectie pentru faruri

Folie protectie faruri

In timp farurile de plastic isi pierd transparenta din cauza pietricelelor si particulelor de nisip ce le sableaza, claritatea poate fi redusa chiar mai mult de 50%, iar inlocuirea unui far poate fi destul de costisitoare. Folia este fabricata dintr-un material patentat, transparent, rezistent la zgarieturi si este solutia ideala care va protejeaza farurile.