banner-folii-cladiri

Folii Cladiri LLumar

Inca de la inceput, trebuie sa intelegem care sunt beneficile aplicarii unei folii pe geamurile cladirii. Pentru a reusi sa facem cea mai buna alegere, trebuie sa stim foarte bine de ce anume ne trebuie folia. Sa ne protejeze de soare, de razele UV pentru a nu ni se mai decolora mobilierul, sa fie una decorativa sau chiar antiefractie?

Acestea sunt principalele avantaje ale unei folii cladiri LLumar. LLumar este cel mai mare producator si distribuitor de folie pentru geamuri simple sau pentru geamurile termopan. Acesta a creat folie solara cu protectie impotriva razelor infrarosii, cu protectie impotriva UV-ului, folie decorativa sau folie antiefractie.

Folia solara

Sunt acele folii reflective, cu aspect de oglinda sau usor oglindite. Normal ca daca aplicam o folie reflectiva, acesta respinge razele solare. Cu cat gradul de transmisie a luminii vizibile este mai mic, gradul de respingere a calduri solare este mai mare. Foliile solare sunt o foarte buna bariera impotriva luminii vizibile, puternice, facand ca in interiorul casei dumneavoatra sa nu mai intre lumina orbitoare care de foarte multe ori este extrem de deranjanta. Acum iti poti alege gradul de lumina care doresti sa-ti intre in interiorul casei dumneavoatra, cu o folie LLumar cu grad mare de filtrare a razelor solare.

Folia impotriva razelor UV

LLumar detine o tehnologie aparte cand vine vorba de respingerea razelor UV. Ele pur si simplu nu sunt respinse, ci sunt absorbite de adezivul foliilor. Foliile LLumar sunt compuse din mai multe straturi, dar unul foarte important este acela al adezivului, care are doua mari calitati: lipeste folia si absoarbe razele UV. Fara acest strat, folia nu ar rezista asa de bine in timp, de aceea garantiile foliilor LLumar pentru geamurile plane sunt de minim 7 ani pentru aplicarea foliei LLumar pe suprafetele verticale.

  Foliile decorative

Sunt foliile LLumar care au la baza folia imitatie sablaj. Folia sablata este cea mai cautata si mai moderna folie pentru cladiri. Daca va sablati geamurile si daca nu va mai plac, veti fi nevoiti sa va schimbati toata structura de sticla. O folie sablata se poate indeparta foarte usor, lasandu-va geamurile intacte. ACESTE FOLII LLUMAR NU INTRA IN REACTIE CHIMICA CU STRUCTURILE GEAMURILOR!!!

    Foliile antiefractie

Sunt in general foliile clare prin care lumina vizibila intra in proportie de 90% in incapere, dar sunt foarte groase. Aceste folii se impart in doua mari categorii: foliile de siguranta si foliile antiafractie. Foliile de siguranta sunt cele care au grosimea pana la 200µ si acestea se incadreaza in norma europeana EN12600. Acesta norma EN12600 este norma care prevede protectia persoanelor, in cazul unui accident sticla se sparge, dar cioburile raman lipite de folia de siguranta LLumar. Foliile antiefractie sunt foliile LLumar care pornesc cu grosimi de peste 200µ si se incadreaza intr-o clasa de siguranta mai mare decat foliile de siguranta. Norna europeana in care se incadreaza este EN356. Acesta norna prevede protectia persoanelor si a bunurilor. Acesta folie antiefractie rezista la actiunea mecanica asupra geamurilor, intarindu-le si oferindu-va o mai mare protectie.

NORMA EUROPEANA EN356 INCLUDE PROTECTIA BANCILOR, A CASELOR DE AMANET SI A MAGAZINELOR DE BIJUTERII.

folii-cladiri

Descarca lista cu folii cladiri LLumar – click aici