folie de siguranta
folie siguranta

Folia de siguranta va protejeaza de cioburi in caz de accidente

Foliile de siguranta retin cioburile si nu lasa sticla sa se imprastie. Folia LLumar retine cioburile in cazul unui accident sau calamitate si este foarte eficienta in cazul efractiilor pentru ca intarzie accesul, timpul de efractie creste considerabil iar zgomotul va atrage atentia asupra hotului. Se recomanda montarea foliei de siguranta in scoli, gradinite, spitale, institutii, balcoane, balustrade cu geam, partitionari din sticla, etc.

Foliile de securitate LLumar protejeaza impotriva cioburilor de sticla rezultate din rezultate din spargerea unu geam, catalamitati naturale, vandalizm sau orice alta actiune. Se recomanda folosirea in locurile ca gradinite sau scoli unde cei mici sunt expusi. Folia ofera si protectie antispargere, asemanatoare foliilor antiefractie si deoarece eficient spargerea.

Special concepute pentru protectia sticlei si a persoanelor din interior, se aplica in incaperi unde predomina usile si peretii din sticla, unde riscul de accidentare este ridicat. Aplicarea foliei nu distorsioneaza imaginea si nu afecteaza lumina.