polish-auto

Polish auto in Timisoara

Cand vine vorba de polish auto pentru caroserie, pentru a-ti proteja cat mai bine vopseaua masinii, noi, CarFashion Design S.R.L, va recomandam cel mai profesional polish auto realizat de catre echipa noastra, in atelierul din Timisoara, str. Alexandru Macedonski nr. 8. Trebuie sa stiti ca polish-ul auto profesional nu se poate realiza de catre oricine si oriunde.

De aceea punem la dispozitia dumneavoastra informatii detaliate legate de serviciul auto numit polish auto de care suntem mandri ca il putem realiza cu brio.

Polish-ul Auto este impartit in: Polish SHINE si Polish DETAILED

Polish SHINE

Reda luciul original al autovehicolului  si se realizeaza in patru etape:

 1. Polishare cu o pasta de granulatie medie in vederea indepartarii zgarieturilor fine.
 2. Polisarea cu pasta anti-holograme.
 3. Tratarea cu o solutie protectoare pentru lac.
 4. Ceruirea  pentru protective impotriva agentilor chimici exteriori si pentru o mai buna rezistenta impotriva coroziuni din cauza ploilor acide, solutiilor active pentru spalare, prafului din atmosfera, etc.

Procedura descrisa mai sus dureaza aproximativ 6 ore

Polish DETAILED

Reconditionarea vopselei si se realizeaza in sapte etape. Dupa ce masina a fost spalata si curatata, cu substante speciale, de urme de vopsea si/sau bitum se face:

 1. Decontaminarea cu argila specifica acestui procedeu care indeparteaza orice impuritate a lacului sau orice urma de grasime existenta pe caroseria masinii dumneavoastra.
 2. Slefuirea caroseriei cu hartie abraziva de diferite granulatii, daca/unde este cazul, in functie de profunzimea zgarieturilor stratului de lac. Se pot elimina si zgarieturile usoare rezultate in urma accidentelor usoare ,daca stratul de lac nu a fost afectat in totalitate si daca zgarietura nu este in profunzime.
 3. Polisharea cu pasta cu granulatie ridicata in vederea eliminarii tuturor zgarieturilor si finisarea zonelor matuite cu hartia abraziva din procedeul anterior.
 4. Polishare cu pasta de granulatie medie in vederea finisarii procesului anterior.
 5. Polisarea cu pasta anti-holograme.
 6. Tratarea cu solutie polimerica, protectia si inchiderea porilor lacului.
 7. Ceruirea pentru protectie impotriva agentilor chimici exteriori si pentru o mai buna rezistenta impotriva coroziuni ploilor acide, solutiilor active pentru spalare, prafului din atmosfera, etc.

Procedura detaliata mai sus poate dura doua sau chiar trei zile functie de tipul masinii, culoarea masinii, stadiul de degradare al vopselei.

De mentionat ca solutiile folosite sunt din gama profesional ale unor producatori ca

logo-polishare